Odwiedź Nasze Mini ZOO W Zdyni!

Zapraszamy do magicznego świata zwierząt w Mini Zoo w Zdyni! Położone w malowniczej okolicy województwa małopolskiego, nasze zoo oferuje niezapomniane doświadczenia dla całej rodziny. W naszym Mini Zoo spotkacie nie tylko dobrze znane gatunki, ale także te bardziej nietypowe i egzotyczne. Białe jelenie, indyjskie krowy zebu z garbem, alpaki, kangury - to tylko niektóre z atrakcji, które czekają na Wasze odkrycie!

W dni powszednie oraz weekendy czekamy na Państwa od godziny 10:00 do 17:00

Jakie mamy zwierzęta?

W naszym mini ZOO znajdziecie nietypowe zwierzęta jak białe jelenie, indyjskie krowy zebu z garbem, krowy szkockie, alpaki, daniele, emu, owce kameruńskie, pawia, kangura, osiołka czy lamę, a także te dobrze wszystkim znane: kucyki, kozy, króliki i kury.

Cennik:

Zwiedzanie indywidualne/ rodzinne:
- dzieci do lat 3: wstęp bezpłatny
- dzieci i młodzież w wieku od 3 do 16 lat: 18 zł
- pozostałe osoby: 22 zł

Gdzie nas znajdziesz?

Znajdujemy się w Zdyni, w województwie małopolskim.
- 27km od Gorlic
- 21km od Wysowej-Zdrój
- 8km od granicy ze Słowacją

Grupy zorganizowane

Proponujemy zwiedzanie grupowe z przewodnikiem/instruktorem, który oprowadzi Uczestników i opowie o zwyczajach poszczególnych zwierząt. To coś więcej niż zamknięte na wybiegach osobniki – to możliwość bezpośredniego kontaktu z mieszkańcami, którzy są spokojni, zrównoważeni i odważni. Zwierzęta są przyzwyczajone do kontaktu z ludźmi, lubią być karmione i głaskane. Dysponujemy dużą wiatą z możliwością organizacji grilla.

Zapoznaj się z pozostałą ofertą